Bliv en del af holdet, der skaber AO

Lad os sammen føre dine drømme ud i livet

AO er ikke blot to bogstaver. AO er mange forskellige mennesker, der sammen arbejder, sveder, griner, lærer, lykkes og hver dag gør hinanden lidt bedre, end vi var i går. Lige nu søger vi handelselever til vores håndværkerbutikker landet over, hvor vi uddanner ca. 40 elever ad gangen inden for VVS, el, værktøj, logistik, IT, digital handel, administration, økonomi og indkøb.

AO er mere end to bogstaver. Bare se her.
AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vil du gøre karriere i AO, er der store muligheder, lige meget hvor du bor i landet. AO dækker hele Danmark med hovedkontor og centrallager i Albertslund, kompetencecenter i Albertslund og Horsens og 51 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

 

Søg en elevstilling i AO allerede i dag!

Højt tempo, brede smil og stor holdånd

Kom tæt på kunder og kolleger
Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder, leverandører og dine kolleger i butikken får du også daglig kontakt til vores centrallager, onlineteam, hovedkontor osv.
Hos AO er vi på samme hold. Vi lytter til hinanden. Vi hjælper hinanden. Og vi behandler hinanden med respekt. For dig som elev betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte dette, men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, hvor vi sammen kan gøre hinanden lidt dygtigere hver dag. Vi har en stolt kultur og et fantastisk engagement, og samtidig forholder vi os også til den tid, vi er en del af, og til de udfordringer, der ligger foran os.

Få dit eget ansvarsområde
Gør du det godt, og det gør du naturligvis, kan du se frem til at få masser af ansvar. Mange elever ender endda med deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, SoMe, selvbetjening eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for, og hvilket område der interesserer dem.

I AO spiller vi hinanden gode – også dig

Som elev får du masser af udfordringer … og masser af hjælp til at klare dem.

For når man er på samme hold, lærer og lykkes man sammen, og vi vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os. Din succes er også vores succes.

Vi er med dig hele vejen til målet
Gennem hele din elevtid bliver du derfor også fulgt tæt af din lokale butiksleder og salgschef samt af vores elevansvarlige i HR. Det er dem, der i samarbejde med dig, koordinerer dit elevforløb, og sørger for, at du når dine og vores mål. Og vi er ambitiøse på dine vegne, så barren er sat højt.

Hvad siger vores tidligere handelselever

.. om at være elev i AO?

Jeg valgte at få en elevplads ved AO fordi jeg tidligere har stået i butik i detailhandlen i flere år. Jeg synes allerede, at det var attraktivt, at have en relation til kunder, men det er anderledes ved AO – her er det grossister, så det er en helt anden målgruppe end jeg kendte fra detail. Som bonus er arbejdstiderne meget federe end i detail! 
Christina
Nu salgsmedarbejder og tidligere handelselev i AO
En af de vigtigste ting for mig er, at jeg ved, at selvom jeg skal vise selvstændighed og jeg skal lære mange af de her ting ved at prøve mig frem, så har jeg altid mine kollegaer, som står klar til at hjælpe mig – lige når det skal være!
Celine
Nu salgsmedarbejder og tidligere handelselev i AO
Det fede ved at være elev i AO er, at man hele tiden lærer noget nyt. Jeg synes man lærer noget nyt hver dag. Der kommer nye kunder ind, som hver dag spørger om noget nyt, de kalder produkterne noget forskelligt – så man får udvidet sin horisont, så man hele tiden lærer forskellige kunder og produkter at kende.
Mikkel
Nu salgsmedarbejder og tidligere handelselev i AO

Jobindhold, skoleophold og sammenhold

Din 2-årige elevuddannelse starter den 1. september 2022 og veksler mellem praktisk arbejde i én eller flere af vores 51 håndværkerbutikker, praktikophold på både vores centrallager og kompetencecenter, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på hovedkontoret i Albertslund. 

Hvad lærer du på uddannelsen?
Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trade marketing og logistik. Og så bliver du lært op i alle vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Derudover har vi tradition for at besøge vores leverandører i ind- og udland, hvor du naturligvis også inviteres med.

Fakta om uddannelsen: 

 • 8 ugers undervisning på Business College Syd.
 • 10 interne undervisningsdage hos AO, hvor du læres op i alt fra IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab.
 • 1 længerevarende praktikophold på vores kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet.*
 • 1 kortere praktikophold i vores logistikafdeling i Albertslund.*
 • Mulighed for at være tilknyttet forskellige AO-butikker, så du får mulighed for at møde så mange kolleger som muligt og lærer, at ikke to butikker er ens.

* Vi sørger naturligvis for bolig, transport og andre praktiske detaljer, hvis du bor langt væk fra kompetencecenteret eller logistikafdelingen.

Sammen fører vi dine drømme ud i livet

I AO kommer der tre håndfulde elever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og gøre dig klar til den karriere, der venter dig efter elevtiden. For vi har store planer for din fremtid. 

Den korte vej fra elev til medarbejder
En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Langt de fleste af vores elever går direkte videre.

Bliv en del af holdet i AO – søg din elevplads her

Alle elever starter den 1. september 2022. Søg allerede i dag for at sikre dig din plads på holdet.

Noget kan du allerede. Resten lærer vi dig.

Du behøver ikke på forhånd at vide noget særligt om VVS, el, VA og værktøj. Alt det skal vi nok lære dig undervejs. Det vigtigste er, at du har vilje, gåpåmod og initiativ – og at du er parat til at vise, hvad du dur til ude i butikken.

Klar til at bygge oven på din viden?
Du får masser af gode kolleger, som brænder for at lære dig det, du skal vide. Så vi forventer, at du er nysgerrig og klar til at lytte. Nå ja, og så skal du naturligvis have bestået en af følgende eksaminer inden den 1. september 2022.

  

 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail) 
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail) 
 • HHX
 • STX*
 • HF*
 • HTX*
 • *Elever med stx, hf eller htx skal gennemføre et grundforløb, før de kan starte som elev. Grundforløbet er på 5 uger. Kontakt din nærmeste handelsskole, hvis du er i tvivl.

Voksenelev

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV), der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring. Kontakt din nærmeste handelsskole, for at få udarbejdet en RKV. 

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere, der arbejder, sveder, griner, lærer og gi’r en hånd med, når professionelle håndværkere bygger og vedligeholder Danmark. Vi omsætter for over 3 milliarder kroner om året og har 51 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor håndværkerne kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO er vi på samme hold. Vi lytter til hinanden. Vi hjælper hinanden. Og vi behandler vi hinanden med respekt. For dig som elev betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det, men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, hvor vi sammen kan gøre hinanden lidt dygtigere hver dag.

Læs endnu mere om AO her

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringen, når de rigtige elever er fundet - så søg hurtigst muligt!

Tidligere handelselever

Nu fastansatte medarbejdere i AO-koncernen - og vi kan blive ved!

Vi åbner løbende op for nye elevstillinger

Få direkte besked, ved at skrive dig op her!

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 3 - 2620 Albertslund
Telefon: (+45) 70 28 00 00
CVR: 58210617
Powered by Emply